ورود به پنل کاربری

شهدای دانشگاه/شهدای کارمند

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۲۴ |

مختصری از زندگینامه :

شهیدقربانعلی دودانگه درتاریخ 1314در روستای اهک ازروستاهای توابع شهرستان ابهراستان زنجان دریک خانواده مذهبی چشم به جهان گشود.وی در6ماهگی پدرخودرا ازدست داد و همراه مادر خویش به کرج آمدند و بعداً تحت سرپرستی شوهرمادرقرارگرفت. دوران ابتدایی راپشت سرگذاشت ولی به دلیل فقرمالی همان دوران نوجوانی شروع به کارکرد. همراه باکاربه تحصیل اول راهنمایی پرداخت بعدازاتمام ایندوره تحصیلی دردانشکده کشاورزی کرج مشغول به کارشد و درهمانجا درزمینه برق، کلاسهای آموزشی راگذراند و همراه با کاربه ورزش دررشته کشتی نیز علاقمند شد و اوقات بیکاری خود را به کشتی می پرداخت بعد از ازدواج مدتی در دانشکده کشاورزی شاغل بود ولی بعداً به استخدام رسمی دانشگاه تربیت معلّم درآمد بعد از پیروزی انقلاب و شروع جنگ بلافاصله دربسیج محله و اداره ثبت نام نمود و به آموزش نظامی پرداخت ازسال 60-65حضورمداوم درجبهــه های جنگ داشت و در حملــه های متعدد شرکت نمود. بعد از چندین بار مجروحیت در15 اسفند 65 درعملیات کربلای5 جبهه شلمچه به فیض شهادت نائل گردید.

فرازهایی ازوصیتنامه شهید:

بنده ناقابل به تمامی شما سفارش می کنم از اسلام و قرآن و دین خداوند ورهبر عزیزمان نهایت مواظبت را بنمایید و گوش به فرمان حضرت امام عزیزباشید از خداوند تبارک وتعالی می خواهم هر چه زودتر فرج مبارک حضرت امام زمان (عج) رانزدیک فرماید.

بنده اگرشهید شدم و سعادت نصیبم شد، مرا در مزار گلزار شهیدان در امام زاده محمد دفن فرمایید و اگر بنیادشهید پولی برای خرج شب قریب داد بگیرید وگرنه بنده چیزی ندارم که خرجم کنید.

تاریخ حضور در جبهه از سال 1360 الی 1365

تاریخ شهادت 14/12/65

محل شهادت: شلمچه «عملیات کربلای 5

به امیدپیروزی حق برباطل ونابودی تمام ظالمین جهان .

شهید شفیع وحدانی

ولادت: 1328

شهادت: 1361

&مختصری اززندگینامه شهید:

شهیدشفیع وحدانی درسال 1328در روستای  خاچک از توابع استان مازندران چشم به جهان گشود. تحصیلات راهنمائی خود را در نظام قدیم به پایان رسانید در همان ابتدای نوجوانی علاقه فراوانی به قرآن داشت و به همین سبب درمکاتب قرآنی شرکت مستمرداشت و به خاطر این که دراین جلسات شرکت داشت به شیخ شفیع معروف شده بود. پس از اتمام خدمت سربازی دخترعموی خویش رابه عقد خود درآورد که ثمره این ازدواج یک دختر و یک پسر بود. وی پس از ازدواج وارد تهران شد و در دانشگاه فعالیتهای سیاسی ومذهبی خود را شروع کرد تا این که انقلاب شکوهمند اسلامی به پیروزی رسید و در پستهای مختلف از جمله به عنوان عضو انجمن اسلامی، مسئول حفاظت و پاکسازی و رئیس قرض الحسنه فعالیت داشت و در خارج از دانشگاه در جهادسازندگی فعالیت مداوم و مستمری داشت و در محل سکونت خود درمسجد ولیعصر عضو بسیج هم بود و در سخنرانیها و نوحه خوانی ها فعالیتمی نمود. با شروع جنگ تحمیلی سه بار به جبهه رفت که برای اولین باردر جبهه های دانیال شوش و برای بار دوم به سرپل ذهاب برای دفاع ازکشور اسلامی به جبهه های حق علیه باطل رفت. برای بار سوم و برای آخرین بار به شلمچه رفت.

در18ماه مبارک رمضان درمسجد ولیعصرنوحه خوانی کرد ومصیبت حضرت رقیه را خواند و فردای آن روز یعنی 19ماه مبارک رمضان به جبهه شلمچه رفت ودر 28 ماه مبارک رمضان سال 1361به درجه رفیع شهادت نائل گشت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 1649 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر